torstai 4. heinäkuuta 2013

NavetallaLadossa pian kattopellit paikallaan.Ulko-ovetkin saapui,mutta sisälle täytyis löytää vielä sellaset vanhat puiset pariovet ja keittiön ja olohuoneen väliin sellanen iso ruutuikkuna.Tiätysti niillä mikään kiire ole,mutta kun sen tiätää ettei ne kerrasta löydy kuitenkaan.
Siinä sitte rupes miettiin et Mistä löytyis vanhoja ovia ja ikkunoita? Tiätenkin Metsänkylän navetalta Hattulasta ja eiku sinne sitte oli tiätysti päästävä heti keskellä kirkasta torstaipäivää. Muuten ihan hyvä mutta olis ehkä kannattanu ottaa selvää sen aukioloajoista:avoinna vain sunnuntaisin kello 12-15.hah.just niin mun säkää.Ei mitään ajettiin sinne ku kerran oltiin jo matkaan lähdetty ja hattu kourassa käytiin kysäseen et saisko tulla ja onneksemme ystävällinen henkilökunta päästi meijät sisään navetan uumeniin. Oli meinaan sitte ihan ongelmaks asti mistä valita.Toinen toistaan koreempaa akkunaa ja ovee. Muutama ovi varattiinkin, mutta hyvä että saatiin kuitenkin vielä vähän miettimisaikaa.

Kaikinpualin hieno paikka. Kaikki ne alpakat ja alpakanvillat ja langat...mulla tulee niin oleen niitä lampaita :)
1 kommentti:

  1. Mun veli kävi Joensuusta asti hakemassa tuolta navetalta rakentamaansa taloon kaikki väliovet... Se on kyllä hieno, kun uudessa talossa vanhat ovet!

    VastaaPoista