lauantai 2. elokuuta 2014Tehokas päivä takana. Talo vaihtoi väriä grafiitinharmaaksi kauttaaltaan ja mikä parasta, saadaan pian asentaa ikkunaluukut paikoilleen ja talo saa viimeinkin sen ilmeen mihin silloin aikanaan ihastuin. Jess!

Nautittu lämpimästä päivästä. Syöty raikkaita hedelmiä, grillattu, pelätty ja juostu agressiivisia amppareita karkuun ja lopuks saikin jo vetää paksumpaa paitaa päälle..kaikin puolin onnistunut päivä. Kiitos kaikille siihen jollain tapaa osallistuneille. Olette mielettömiä <3

p.s. kameraan kerkesin tarttua kunnolla vasta sitten kun kaikki oli melkein jo ohi, joten kuvat on päivän jälkimainingeista :)

4 kommenttia:

 1. Kylläpä kotinne on ulkoapäinkin niin kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kaikessa vaatimattomuudessaan silti niin kaunis.tämä vaatimattomuus olikin juuri se mikä kiepautti minut pikkusormensa ympärille sillon kun talomalleja katteltiin :)

   Poista
 2. Niin hyvältä näyttää kokonaisuus,sisältä ja ulkoa.�� Teiän talon kuvat nostattaa suuresti omaa talokuumetta,aina sama tunne ku näitä kattelee!! Vaikka tietää kuin iso työ sen eteen pitää tehä. No..vielä haaveissa��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, kiva kuulla :) on tää ollut kyllä melkoinen projekti, mutta kyllä se vaan kannattaa vaikkakin välillä tuntuu et mihin sitä on ikänä lähtenytkään. Monta vuotta tästä haaveilin myös ja nyt mä toteutan sitä unelmaani :)))

   Poista