keskiviikko 1. maaliskuuta 2017


Loppuvuodesta sain yllättävän yhteydenoton. Tarjottiin kuvauskeikkaa tammikuisiin häihin.Pelonsekaisin tuntein vastasin myöntävästi vaikka kokemusta moisesta ei ollut muuta kuin joitakin fiilispohjaisia räpsyjä tuttavien hääjuhlista. 

Kädet täristen paukutin tämän suuren päivän aikana lähes 3 000 kuvaa ja seurauksena siitä sainkin viikon mittaisen niskavaivan, polvet mustelmille jäällä könyämisestä ja sormienki  nivelet huusi hoosiannaa. 

Kaikesta huolimatta olen iloinen siitä rohkeudesta että uskalsin lähtee moiseen mukaan. Kyseessä on kuitenkin näiden kahden onnellisen  suuri päivä ja sen taltioiminen uskouduttu minun käsiin. Mikä luottamuksen osoitus. Kiitos siitä tälle upealle avioparille <3P.s. Kalenterissani on vielä jonkinverran tilaa kevään ja kesän juhlille. Ottakaa rohkeasti yhteyttä!!

xox Elina2 kommenttia:

  1. Oletko tarkoituksella sumentanut kuvia, ettei niitä voisi käyttää eteenpäin vai miksi lähes kaikki kuvat ovat niin "sumuisia"?

    VastaaPoista
  2. Hei! En tiedä muuta kuin että kuvan laatu ja värit kärsii kovastikin tänne ladattaessa. Minulla on myös oma tyylini kuvata joten joissain kuvissa "sumuisuus" on ihan tarkoituksellistakin. Kiitos kuitenkin kommentistasi. Terv. Elina

    VastaaPoista