torstai 15. kesäkuuta 2017
Juhlittiin kuopuksemme 4.vee synttäreitä mummon, vaarin ja kummien kera. Tarjolla oli tietenkin petzikakku, josta tulikin täysin sankarin itsensä näköinen kaikkine erilaisine höhheleineen :) muunmuassa kesän ekat mansikat ja pensasmustikat sujautettiin vaahtokarkkien ja marenkien joukkoon ja vielä kun itse tehty kinuski lepäsi pahnanpohjimmaisena niin eipä huomannut ollenkaan että kaiken perustana oli marketin valmis torttupohja. Nam! niin herkullista!!
Vähän kevyempinä vaihtoehtoina tuolle supermakeelle tortulle oli "vesimelonijätskit". Yksinkertainen, mutta hauska idea lastenkekkereille. Ne upposkin parempiin suihin alta momentin. Suolaisena meillä oli tälläkertaa seesaminsiemenillä koristeltua lehtitaikinaan käärittyä kinkkua ja juustoa. Erittäin helppo tekoisia, mutta maukkaita nekin.

Taas kerran kivat kekkerit. Vaikka näitä onkin meillä kesän mittaan useemmat niin en kyllästy näiden järkkäämiseen koskaan. Kiva kokeilla aina jotain uutta tietenkin kriteerinä on ettei mitään super monimutkaista kuitenkaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti