keskiviikko 1. marraskuuta 2017


DIY naamiaisasu.


Aamukahveja juodessani ja siinä ajankulukseni facebookkia kun selailin niin silmieni eteen pomppasi  sieltä netin syövereistä aivan mieletön lasten naamiaisasu - H A T T A R A .
Mietin, että mistäkö tommosia oikein saa kunnes tajusin ettei niitä saa ellei itse tee.

Loppukahvi  ja vihersmoothie naamariin ja sit keräileen materiaaleja  mitä nyt sattuu kotoo löytymään sillä perjantaina olis meitin kuopuksella halloween naamiaiset päikyssä.

Löytyi plikkojen vanha valkoinen kesämekko kaiken pohjaksi, neula ja lankaa (valkoinen olis ollut paras mutta kun ei löytynyt kuin musta) mekon muokkaukseen, Laten lentotyyny(ikean halppispikkutyyny) pumpuleiksi, erikeepperi liimaksi ja kasvomaalit värjäykseen :D ja sit vaan hommiin ja tämmönen siitä sitten syntyi. 

Hatunkin siihen ajattelin vielä tehdä, mutta kun ei sitä valkoista isoa kartongin palasta löytynyt mistään vaikka joka nurkan kävin läpi, joten se vaatii nyt sitten kauppareissun ja sen askartelu siirtyköön nyt sit huomiselle.

Hatun lisäksi tuonne alle vaan valkoiset housut ja valkoinen trikoopaita niin hattara on täydellinen. Vai mitä sanotte? Ei kommentteja:

Lähetä kommentti